mamaplus

Antonia este însărcinată pentru a patra oară? Cum a dat-o de gol un prezentator TV

-
//
03.05.2022

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai respectate cupluri din showbizul românesc. Între timp, pe buzele tuturor, se află o întrebare: este artista însărcinată pentru a patra oară?  Recent, Antonia a fost prezentă într-o emisiune de televiziune, iar la finalul acesteia, s-a fotografiat alături de Dani Oțil. Însă, un detaliu le-a atras atenția multor prieteni virtuali: burtica proeminentă a cântăreței.

În cadrul unei ediții ”Neatza cu Răzvan și Dani”, care a fost filmată în urmă cu două luni, Antonia s-a prezentat extrem de jovială și zâmbitoare. Îmbrăcată în articole vestimentare colorate, a luat parte la o provocare. Însă, pe rețelele de socializare, mai mulți prieteni virtuali s-au întrebat dacă, cumva, artista va deveni mămică pentru a patra oară.

mamaplus

Antonia nu a vrut să comenteze aceste zvonuri, deși unii internauți susțin că nu este decât ”o nouă invenție„ a fanilor care așteaptă cu sufletul la gură această noutate.

Menționăm că Alex Velea și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Antonia, după o relație lungă din care au rezultat doi copii superbi. Însă, dacă în prezent totul este minunat, începutul relației lor a fost dificil, mai ales că Antonia era căsătorită la acea vreme.