Antonia, despre Alex Velea: „E centura mea de siguranță și cel care mă conduce acasă”

Antonia, despre Alex Velea: „E centura mea de siguranță și cel care mă conduce acasă”

-
//
25.11.2016

Alist Magazine România a distribuit astăzi ultimul interviu pe care Antonia l-a oferit înainte să nască al treilea copil. E vorba despre participarea la emisiunea „LOOK WHO'S DRIVING”, în care diva a fost provocată să vorbească despre viața ei, ca despre condusul unei mașini. Antonia spune că a învățat să conducă de la părinții săi, iar atunci când se afla în SUA, a ajuns în câteva accidente rutiere.

Antonia, despre Alex Velea: „E centura mea de siguranță și cel care mă conduce acasă”

Aflată pe bancheta din spate a mașinii, Antonia i-a făcut prezentatoarei mai multe dezvăluiri despre sine:

„Îmi place viteza. În trafic însă mă sperii să nu fac accidente.

Îmi urmăresc concurența în retrovizoare. Mă mai uit. Nu stau să mă uit cine și câți fani are. Oricum am foarte mulți followeri și sunt foarte mulțumită (aproape 1 mln). Înțeleg că nu sunt toți fani înrăiți și că mai sunt și din alte țări, cărora le plac pozele mele și află abia apoi că eu cânt.

În viața de zi cu zi, am un șofer personal – Răzvan. Acasă mă conduce Alexandru (Alex Velea) și apoi copilul.

Ca să „semnalizez”, mă îmbrac cu ceva mai deosebit, îmi place să mă evidențiez, dar niciodată nu am fost recunoscută pentru treaba asta. Nu mă îmbrac super-spectaculos. Uneori cred că sunt poate prea simplă.

Centura mea de siguranță este tot Alex. Mă ajută foarte mult să iau decizii foarte importante în viața mea. Mă simt sigură când sunt cu el și am un confort pe care nu pot să-l compar. Și părinții mei sunt un exemplu pentru mine, dar pentru că nu pot să vorbesc doar despre părinți, Alex mă ajută foarte mult.

De la părinții mei am învățat să conduc.

Ca mai gravă contravenție, în viață, este să te photoshopezi foarte mult, să-ți schimbi trăsăturile adevărate.

În SUA, am luat amendă o dată și am făcut și accident de 3 ori. Doar o dată a fost vina mea”, a spus vedeta, în interviu.

Sursa: EA.md