mamaplus

Anna Odobescu și-a arătat în premieră fiul de 3 ani

-
//
12.12.2019

Reprezentanta Moldovei la concursul Eurovision Song Contest 2019 își ține viața personală departe de ochii presei și ”gura lumii”, pentru că este o fire modestă și nu prea vrea să vorbească despre asta. Anna Odobescu n-a rezistat ieri tentației și a făcut o felicitare online pentru băiețelul său, Marcu, care a împlinit 3 ani.

”Scumpul și iubitul meu băiețel, astăzi împlinești 3 anișori, ești deja foarte mare și deștept! A trecut timpul atât de repede! Mulțumim bunului Dumnezeu că ne-ai ales pe noi să fim părinții tăi. Noi te iubim atât de mult, și îți dorim din tot sufletul să fii sănătos, să ai o copilărie fericită fără primejdii si să ne tot bucuri inimile. Buburuza mea.”, a menționat Anna în mesajul tău.

mamaplus

Se pare că acum 3 ani, fiul său a venit pe lume ca un cadou de ziua ei, pentru că și Anna și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a împlinit 28 de ani. Ea este căsătorită de 5 ani cu compozitorul și interpretul Alexandru Vdovicenco, deși a declarat într-o emisiune că ”despre noi știu doar cei mai apropiați oameni și părinții”.

mamaplus
mamaplus