mamaplus

Anna Lesko și-a ascuns sarcina timp de 7 luni: ”Nu se vedea nimic. Mi-a fost frică”

-
//
06.04.2022

Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din România. Recent, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, aceasta vorbit despre decizia de a ascunde sarcina timp de aproape 8 luni. Acum, Anna și Adam, băiețelul ei în vârtă de 8 ani, au o relație specială.

Vedeta originară din Republica Moldova a simțit să ascundă de ochii curioșilor fericitul eveniment. Motivul pentru care a luat această decizie a fost teama de stres și de presă.

„Aceste ținute au fost create pentru momentul în care eram însărcinată cu Adam. La 7 luni am dezvăluit. Nu se vedea absolut nimic. Nici dansatoarele nu s-au prins. Toată lumea trebuia să nu știe. Ecografiile le făceam la Chișinău, a fost o poveste ca să țin această sarcină în secret. Este o măiestrie să canalizezi atenția de la o burtică. Am făcut 7 concerte în noaptea de revelion în această ținută, nu te prindeai .Mi-a fost foarte frică de stres, de presă. Am vrut să mă feresc. După ce s-a aflat, în luna a 8-a, a trebuit și să refuz evenimente pentru că erau foarte multe”, a declarat Anna Lesko.

Artista a fost nevoită să poarte o discuție serioasă cu Adam, fiul ei, atunci când a decis să se despartă de tatăl acestuia.

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat: Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi, adulții, avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău. E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări”, a spus ea la „Vorbește Lumea”.