mamaplus

Anna Lesko, despre despărțirea de tatăl copilului său: ”Nu cred în căsătorie...”

-
//
25.08.2021

Anna Lesko și Dj Vinnie au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani, iar împreună au o minunăție de băiețel, pe nume Adam. Din nefericire cei doi şi-au spus adio şi fiecare a luat-o pe drumul său. Blondina a povestit în cadrul unui interviu care au fost, de fapt, motivele separării.

Anna Lesko a vorbit întotdeauna frumos în ceea ce priveşte relația pe care a avut-o cu tatăl băiatului său. Deşi dragostea lor a fost una extrem de puternică, din cauza neînțelegerilor care au intervenit pe parcurs, cuplul a decis să se despartă.

La momentul separării, au apărut multe zvonuri potrivit cărora artista i-ar fi fost infidelă partenerului său, iar din acest motiv ar fi pus stop.

La doi ani de când este o femeie singură, Anna Lesko a dezvăluit că ea a fost, de fapt, cea care a dorit să încheie totul: „El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărțit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a povestit frumoasa cântăreață, într-o emisiune tv.

În ceea ce priveşte o viitoare relație, vedeta a mărturisit că nu va mai ajunge în fața altarului pentru că nu crede în căsătorie.

„Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianța asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbații şi câştigă chiar mai mulți bani”, a mai adăugat artista.

Anna Lesko a povestit și cum l-a cunoscut pe tatăl copilului său.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat”, declara pe atunci Anna Lesko, în cadrul unei emisiuni tv.

mamaplus