mamaplus

Anișoara Loghin și Radu Gînsari s-au căsătorit! De ziua sa, fotbalistul a făcut marele anunț

-
//
10.12.2020

Mijlocașul naționalei Moldovei de fotbal Radu Gînsari a împlinit astăzi 29 de ani, celebrând acasă, cu piciorul în ghips, tortul de sărbătoare și multe felicitări. De ziua sa, Radu a publicat un mesaj emoționant în care anunță că el și prezentatoarea TV, Anișoara Loghin, s-au căsătorit.

”Decembrie e diferit. Fără concert, fără poezie și fără cântece, dar neapărat cu caritate. Anul 28 din viața mea a fost cu multe restricții și cu surprize, dar cele mai frumoase au fost oferite de cei dragi, părinți și soția mea Anişoara care mă face să continui să zâmbesc și să visez frumos. Fotbal din păcate a fost mai puțin dar sper în curând să mă bucur de aceste emoții care mi le oferă terenul de joc și voi reveni mai puternic căci în spatele meu voi avea o familie mai mare și mai gălăgioasă”, a scris Radu Gînsari pe Facebook.

mamaplus

Menționăm că Radu Gînsari și Anișoara Loghin au anunțat că s-au logodit la sfârșitul lunii august. În prima zi a lunii noiembrie, Anișoara a anunțat că este însărcinată, astfel încât cei doi vor deveni în curând părinții unui băiețel.