mamaplus

Anișoara Loghin, sexy în tricoul soțului său: ”V-a fost dor de mine?”

-
//
09.02.2021

Se spune că femeile însărcinate au un farmec aparte pe care îl poți observa fără prea mult efort. Cu licăr în ochi și extrem de frumoasă, prezentatoarea TV Anișoara Loghin a reapărut pe rețelele sociale după o lună de când a plecat în concediul de maternitate și nu o mai vedem la televizor. Cu această ocazie, viitoarea mămică și-a pus pe ea tricoul ”de serviciu” al soțului său Radu Gînsari, care de altfel a mărturisit că în pandemie este bucuros să-l împartă cu ea, dacă tot fotbalul este acum pe planul doi.

mamaplus

Cuplul este nerăbdător să-și țină în brațe băiețelul care va veni pe lume la începutul primăverii. Despre sarcină și provocările ei, Anișoara a menționat într-un interviu că este o graviduță norocoasă și se simte bine, deși în primele luni de sarcină s-a confruntat cu toxicoza. Ea mai spune că în această perioadă își permite tot felul de răsfățuri alimentare și este mult mai relaxată.

mamaplus

Menționăm că Radu Gînsari și Anișoara Loghin s-au logodit în vara anului 2020. În prima zi a lunii noiembrie, Anișoara a anunțat că este însărcinată, iar la începutul lunii decembrie, de ziua sa, Radu a dat de înțeles printr-un mesaj special că cei doi s-ar fi căsătorit între timp.

mamaplus