mamaplus

Anișoara Loghin îți recomandă cele mai recente lecturi ale sale

-
//
22.03.2019

Anișoara Loghin solicitat să ne recomande câteva cărți care au impresionat-o și care i-au rămas cumva în memorie.

mamaplus

"Iată trei dintre ultimele mele lecturi, pe care le-aș recomanda, a scris jurnalista.

Cele 40 de legi ale iubirii, Elif Shafak

Schimbare și nu neapărat dorită, ci impusă, căzută din cer peste ține, ieșirea dintr-o viață pe care ți-o știai pe de rost și care, într-o bună zi, nu mai e așa – e prima impresie pe care mi-a lăsat-o această carte. Ceea ce am savurat a fost, de fapt, împletirea dintre iubire și spiritualitate, care se regăsește din plin. Te pune să te gândești cu adevărat dacă ai iubit vreodată și câte poți să înduri pentru iubire. Atenție, nu este o poveste de dragoste dintre un băiețaș cu flori și o față frumoasă și timidă.

mamaplus

Și Cele trei fiice ale Evei de aceeași autoare mi-a plăcut, o carte despre contradicții. Despre credință și valori impuse, despre omul în care mai trăiesc câțiva oameni. Finalul te lasă un pic în ceață, ceea ce apreciez mult la o lectură.

 

mamaplus

Cum ar fi să te trezeșți fără să știi cine ești, în vremuri care-ti sunt străine. Aviatorul lui Evgheni Vodolazkin, o carte destul de cunoscută, descrie în detaliu o astfel de situație. O lectură ușoară, profundă, nu doar despre un om, ci despre o societate, despre un regim, despre soarta. În câteva cuvinte, o carte care te pune pe gânduri.

 

mamaplus