mamaplus

Angelina Jolie va lăsa cei șase copii în grija lui Brad Pitt, pentru întreaga vară!

-
//
16.07.2019

Este pentru prima oară, după divorţ, când actrița îi oferă această şansă fostului soț. Separarea lor a avut loc în anul 2016, iar de atunci cei doi au trecut prin momente dificile, Angelina având grijă în mare parte de copii.

mamaplus

Conflictul dintre Brad Pitt (55 de ani) şi Angelina Jolie (44 de ani) s-a mai remediat. Pentru prima oară de când au divorțat, actriţa a acceptat să-i dea copiii actorului în grijă pentru o perioadă.

Vara aceasta, Angelina se va află pe platourile de filmare ale unei noi producții, „Those Who Wish Me Dead”, în New Mexico. Pentru a se concentra pe munca sa, dar și pentru a-și ști copiii atent supravegheați, Angelina i-a lăsat în grija tatălui lor.

Brad Pitt se va ocupa de cei şase copii ai lor, trei adoptivi, Maddox, de 17 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, şi trei biologici, Shiloh, de 13 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani.

Actorul i-a invitat deja pe părinţii lui, Jane şi William Pitt, să stea împreună în casa lui din Los Angeles pe perioada verii.

Sursa