mamaplus

Angelina Jolie, o mamă prea permisivă? Vecinii spun că nu mai pot suporta gălăgia făcută de copiii ei

-
//
27.04.2021

Actrița Angelina Jolie a lipsit de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an, însă se află în centrul unui scandal uriaș, întrucât celebra actriță a fost acuzată că este o ”vecină de coșmar”. Potrivit Gossip Cop, actrița în vârstă de 47 de ani și copiii ei au fost acuzați de vecini că le-au transformat viețile într-un coșmar din cauza gălăgiei care se aude din locuința lor, dar și din cauza mirosului neplăcut, ce este emanat de numeroasele animale de companie pe care le dețin.

Jurnaliștii de la Life & Style au făcut un top al vecinilor de coșmar, iar printre aceștia se numără și Angelina Jolie. Actrița, care este mama a șase copii, a fost acuzată că le face viața imposibilă vecinilor. ”Casa ei e un carnaval.”, ”Copiii sunt foarte gălăgioși.”, au fost câteva dintre plângerile făcute de vecini.

”Verile sunt cele mai rele. Sunt toți afară și țipă, ascultă muzică, mai vin și prieteni în vizită. Sunt și mirosuri neplăcute care se resimt uneori. Poate că vin de la numeroasele animale de companie pe care le au.”, a mai explicat sursa respectivă.

Nu este pentru prima dată când Angelina Jolie este acuzată că este o vecină de coșmar

Anul trecut, în luna iulie, ea a fost din nou în centrul atenției. Pe de altă parte, alți jurnaliști au sărit în apărarea acesteia, spunând că informațiile sunt false, întrucât actrița trăiește pe o proprietate imensă, înconjurată de garduri, atfel că vecinii n-ar fi avut cum să audă niciun zgomot. În plus, afirmațiile privind petrecerile ținute în casă ar putea fi desființate din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

mamaplus