mamaplus

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că ar fi lovit-o și a turnat bere pe ea

-
//
17.08.2022

Lupta surdă dintre Angelina Jolie și Brad Pitt capătă nuanțe din ce în ce mai urâte. Știm cu toții că divorțul dintre cei doi a survenit în urma unei altercații între Brad și fiul cel mare al Angelinei, Maddox, în timpul unui zbor cu avionul, dar acest eveniment din anul 2016 n-a fost niciodată detaliat.

Până zilele acestea, când a fost dezvăluită informația că, în același zbor, Brad Pitt ar fi agresat-o și pe Angelina Jolie. Mai exact, actorul care era beat ar fi turnat bere pe soția sa, ar fi apucat-o de umeri și zgâlțâit-o violent, în timp ce ar fi strigat la ea că le distruge familia.

Ei bine, în luna aprilie, actrița ar fi trimis o cerere către agenții FBI care au anchetat cazul soțului ei (pe care l-au găsit nevinovat) să îi predea documentele privitoare la această investigație. Chiar dacă Jolie a pretins că actorul i-a agresat fizic și verbal pe ea și pe copii, agenții FBI care s-au ocupat de caz n-au considerat că există dovezi care să susțină acuzele vedetei.

La câteva zile după acel incident, Angelina a cerut divorțul de Brad și custodia totală a copiilor lor.

A fost același zbor în care Jolie a suferit răni în urma unei altercații fizice și i-a oferit unui agent FBI o fotografie a cotului ei în încercarea de a demonstra acest lucru. Acesta a fost și zborul în care Pitt ar fi pus mâna pe fiul cel mare al cuplului, Maddox, pe atunci în vârstă de 15 ani, Jolie susținând că l-a lovit – lucru pe care Brad l-a negat.

Aparent, înainte ca FBI să anunțe că nu îl va acuza pe Pitt de agresiune, agentul care a investigat incidentul a pregătit o declarație de cauză probabilă și a prezentat-o ​​șefului diviziei penale a biroului procurorului american din Los Angeles, dar decizia finală a fost ca actorul să nu fie pus sub acuzație. 

Jolie s-ar fi plâns, atunci, de lipsă de transparență cu privire la motivul pentru care cazul a fost închis. O persoană din interiorul anchetei a declarat presei americane că Pitt a fost eliberat pentru că „nu a existat nicio fărâmă de dovezi” care să susțină afirmațiile Angelinei.