mamaplus

Angelina Jolie a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Brad Pitt

-
//
23.06.2020

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu patru ani, Angelina Jolie și Brad Pitt încă fac subiectul presei din întreaga lume. Divorțul lor a lăsat multe întrebări fără răspuns, până acum. În cadrul unui interviu pentru Vogue India, celebra actriță a scos câteva lucruri la iveală, printre care și de ce s-au separat.

Povestea de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a început pe platourile de filmare ale filmului „Mr. & Mrs. Smith” în 2005. Pe vremea aceea, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston, de care a divorțat ulterior. În 2006, actrița a confirmat că este însărcinată cu Brad Pitt, iar în aprilie 2012 au anunțat logodna. La doi ani după marele anunț, cei doi s-au căsătorit pe 23 august în Franța.

Angelia Jolie și Brad Pitt au șase copii, dintre care trei copii biologici și trei adoptați. Chiar și așa, neînțelegerile au fost prea mari și dese ca să mai stea împreună, astfel că în 2016 au divorțat. În presă s-a vehiculat că motivul ar fi fost problema cu consumul de alcool pe care o avea actorul, iar ultimele declarații ale Angelinei Jolie întăresc ideea că zvonurile au fost reale.

„M-am separat de soțul meu pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Mă focusez în continuare pe vindecarea lor [copiilor]. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd zi de zi minciuni despre ei în mass-media. Le amintesc însă că ei își cunosc adevărul și propriile minți. De fapt, sunt șase foarte curajoși și foarte puternici tineri”, a spus Angelina Jolie.