mamaplus

Angelina Jolie a declarat că are sentimente diferite față de copiii ei. Fanii sunt indignați

-
//
02.02.2023

Actrița de la Hollywood a stârnit valuri de reacții negative după ce a declarat că are sentimente diferite față de copiii săi. 

mamaplus

Într-un interviu pentru „Elle UK‟, Jolie a vorbit despre copiii ei și chiar a comparat-o pe Shiloh, care a fost primul copil biologic al său cu Brad Pitt, cu ceilalți copii adoptați, ceea ce nu a fost de bun augur pentru public. Vedeta a recunoscut că sentimentele sale de empatie sunt mai mari față de Maddox și Zahara, scrie clickpentrufemei.ro.

„Cred că simt mult mai mult pentru Madd și Zee, deoarece sunt supraviețuitori și au trecut prin atât de multe‟, a spus Angelina, adăugând că Shiloh a avut mai multe privilegii din momentul în care s-a născut. „Shiloh a fost atât de privilegiată din momentul în care s-a născut. Am mai puțină înclinație să o simt…‟. „Nu îi ignor nevoile, doar pentru că eu cred că ceilalți sunt mai vulnerabili‟, a punctat vedeta. 

De asemenea, într-un interviu pentru revista „Look”, Angelina a susținut că Shiloh este „proscrisa” familiei sale, deoarece are părul blond și ochii albaștri: „Shiloh seamănă cu Brad. Este amuzant că aproape că va fi proscrisa din familie pentru că este blondă și are ochi albaștri”, spunea ea. 

Angelina Jolie a încercat să fie rezervată în privința vieții sale personale. De când a divorțat de fostul ei soț, Brad Pitt, în anul 2016, vedeta s-a concentrat, mai ales, pe creșterea celor șase copii ai săi, pe care și-a dorit să îi țină departe de lumina reflectoarelor. 

Angelina împarte cu Brad Pitt șase copii, dintre care trei biologici – pe Shiloh (16 ani), Vivienne (14 ani), Knox Lenon (14 ani) și trei adoptați: pe Maddox (21 de ani), Pax (19 ani) și Zahara (18 ani). De la divorțul de Brad Pitt, vedeta s-a luptat să îi țină aproape de ea, însă ne amintim că Angelina a stârnit o mulțime de reacții negative în presa internațională după ce a făcut o declarație controversată cu privire la sentimentele pe care le are pentru cei șase copii ai săi.