mamaplus

Angelina Jolie, apariție rară alături de copiii ei, la premiera filmului „Eternals”

-
//
19.10.2021

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, a atras atenția cu cea mai recentă apariție a sa. Nu și-a făcut apariția alături de vreun nou iubit, ci alături de cinci dintre copiii săi. Împreună au participat la premiera filmului „Eternals”, în care actrița are un rol principal.

După ce a fost surprinsă cu The Weeknd, după ce a luat cina cu fostul soț, Jonny Lee Miller, Angelina Jolie are o ieșire de gală alături de persoanele cele mai importante din viața ei: copiii săi.

Aseară, la Los Angeles, a avut premiera filmul „Eternals” în care Angelina Jolie apare în rol principal. Actrița a fost însoțită de cinci dintre copiii ei, fără Pax: Maddox, 20 de ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 13 ani.

mamaplus

Toți au purtat ținute elegante, începând cu actrița în vârstă de 46 de ani. Privirile au fost captate însă de Shiloh, fiica în vârstă de 15 ani. Mai feminină ca niciodată, Shiloh a îmbrăcat o rochie într-o culoare asemănătoare cu a mamei sale. Nu de mult, Shiloh refuza orice element feminin în vestimentaţia ei, purtând haine băieţeşti şi fiind tunsă scurt şi masculin.

Recent, Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care e singură la 46 de ani. „Probabil că am o listă foarte lungă de aşa nu. Sunt singură de mult timp”, a spus actrița râzând.

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. În plan personal, actrița a fost căsătorită de trei ori. Între anii 1996-2000, ea a fost măritată cu Johnny Lee Miller. Din anul 2000 până în anul 2003 a format o familie cu Billy Bob Thornton. Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, şi Angelina Jolie, 45 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorț în 2016, după o relație care a început în 2004.