Angelina Jolie a anulat căsătoria cu Brad Pitt

Angelina Jolie a anulat căsătoria cu Brad Pitt

-
//
12.08.2014

Fanii celebrului cuplu au așteptat această zi cu sufletul la gură, iar Angelina Jolie le-a spulberat visele. Actrița a anunțat că nu dorește să se căsătorească cu Brad Pitt. 

Angelina Jolie a anulat căsătoria cu Brad Pitt

Angelina și Brad locuiesc demult împreună și educă 3 copii adoptați și 3 copii biologici. Chiar și în aceste condiții, cei doi nu au timp suficient pentru a se căsători. Zvonuri precum, că Jolie și Pitt se vor căsători apăreau cu regularitate, însă până în prezent nu au devenit realitate. 

De data aceasta însă, practic toți au crezut, că frumoasa Jolie într-adevăr va deveni soția lui Pitt. Nunta era planificată pentru toamna aceasta, evenimentul urmând să fie organizat în Franța, la Château Miraval.

Recent, Angelina Jolie a declarat pentru revista OK: ”Nunta nu va avea loc. Ce-i drept nu avem niciun plan la acest capitol”.  

Motivul ar fi faptul, că actorii au fost prea ocupați. Toamna aceasta pe marile ecrane va apărea filmul cu participarea lui Brad Pitt ”Fury”, iar Angelina a regizat pelicula ”Unbroken”. Se pare totuși, că fanii celor două vedete vor să o vadă pe Jolie în rochie de mireasă, încât chiar după declarația oficială de amânare a căsătoriei, zvonurile continuă să fie vehiculate.