mamaplus

Angela Gonța a dezvăluit misterul. Cine este “iubitul” ei

-
//
15.02.2023

După ce a publicat mai multe fotografii în care se afișa mai îndrăgostită ca niciodată, Angela Gonța dezvăluie misterul. Prezentatoarea TV va prezenta o nouă emisiune la TV8, alături de Maxim Orîndaș.

mamaplus

“Al meu…

Al meu Instagram s-a împărțit ieri in doua. Cu femei și bărbați  care-si împărtășeau emoțiile de ziua dragostei postând poze cu trandafiri, cadouri si cină romantică  și cu  femei și bărbați  care au tratat cu umor sau ironie această zi. 

Am fost în ambele situații. Și știu, poți fi fericită și autentică și într-un caz și-n altul. 

Sau nu. 

Am admirat și m-am bucurat pentru fiecare floare/femeie, dar recunosc, făcând scroll, ma tot întrebam. 

Cum se face oare ca unii își găsesc sufletul pereche iar alții  nu? De ce unele femei primesc cadouri si atenție nu doar de ziua iubirii și altele/eu nu? Si de ce as avea nevoie sa primesc un cadou dacă pot sa mi-l cumpăr...

De ce totusi e nevoie sa demonstram tuturor ca suntem iubiți. E vorba de încredere in sine? Florile mele, fac ce vreau cu ele! Sau, totusi, avem nevoie de aprecierea și validarea celor din jur?  

Mai pe scurt, dacă și voi aveți astfel de gânduri, va anunț ca împreuna cu Maxim Orindas va aștept la o noua emisiune, la tv8. 

La “Psihologul meu” vom vorbi despre psihologia relațiilor dar și multe, multe alte teme interesante. 

P.S dacă cineva se întreabă ce legatură are emisiunea cu postarea anterioară, explic. Luați-o ca o metafora. De exemplu, despre cum poți mima fericirea pe Instagram. Despre “metafora” mea va povestesc in următoarea postare. . .”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook. 

Mamaplus.MD le urează succes și cât mai mulți spectatori fideli! 

Sursa: Mamaplus.MD