mamaplus

Angela Gonța arată senzațional în costum de baie! Cum se relaxează, alături de fiica ei, pe litoral

-
//
24.05.2021

Săptămâna trecută, prezentatoarea TV Angela Gonța a lăsat pupitrul știrilor și a plecat în vacanța binemeritată alături de fiica ei Ecaterina. Cu siguranță este o vacanță ”ca între fete”, iar zilele petrecute pe malul mării nu au decât să le ofere cea mai mare satisfacție și relaxare pe cinste. Unde mai dai că Angela arată impecabil în costum de baie și nu a ezitat să-și etaleze corpul tonifiat.

mamaplus

Acum un an, Angela și-a propus să slăbească și chiar a reușit să își aleagă metoda care i se potrivește cel mai bine. Ea spunea pe atunci că numără zilnic caloriile cosumate și respectă un regim alimentar sănătos. Povestea ei cu slăbitul și menținerea rezultatului dorit a continuat în sala de sport, pe care nu a abandonat-o nici până în prezent și continuă să ducă un mod de viață activ și sănătos.

mamaplus

Micuța Ecaterina va împlini 7 ani la începutul lunii iunie, însă până atunci se bucură din plin de plajă, soare și tobogane.

mamaplus

Deși Angela nu a specificat ce destinație de vacanță a ales în acest an, palmierii ne sugerează că este una însorită și exotică.

mamaplus
mamaplus