mamaplus

Andreea Marin și-a vopsit părul acasă, ajutată de iubitul ei: „A fost mai ușor decât mă așteptam”

-
//
07.04.2020

Aflată în autoizolare, Andreea Marin și-a descoperit un nou talent – cel de hairstylist! Aflată în imposibilitatea de a mai merge la coafor, vedeta s-a vopsit singură, ajutată și de iubitul ei…

Andreea Maria a bifat recent încă o premieră – Zâna Surprizelor s-a vopsit singură acasă, iar rezultatul a fost peste așteptări.

Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, ca orice femeie care se respectă, Andreea Marin nu a renunțat la cochetărie, așadar s-a transformat în hairstylist, iar la final le-a explicat întreaga procedură și fanilor ei de pe contul de socializare. Vedeta a recunoscut însă că a avut un ajutor de nădeje – pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

„Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanța de baza, aveam emoții să nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât ma așteptam!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

mamaplus

„Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și in doi chiar a fost distractiv și inedit!”, a conchis ea.