mamaplus

Andreea Marin și-a luat definitiv gândul de la măritiș: ”Nu are nicio importanță asta”

-
//
03.05.2021

De aproape 4 ani, prezentatoarea TV Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și chiar dacă foarte multă lume așteaptă ca cei doi să-și lege în sfârșit destinele, ei nu se grăbesc să o facă. Trecută prin 3 divorțuri, Andreea nu mai vrea să jure iubire veșnică în fața altarului, ci să se bucure din plin de fericirea de a fi alături de omul drag.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așază, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astea îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a povestit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni televizate.

Andreea Marin își trăiește viața în armonie alături de iubitul ei și fiica de 13 ani. Despre relația cu Violeta, ea spune că este bazată pe prietenie, sinceritate și încredere reciprocă.

”Cu Violeta, la aproape 14 ani, suntem prietene. Vorbim cinstit despre orice, suntem ca două prietene la șuetă. Am fost sinceră mereu cu ea, încă de când era mică, nu i-am ascuns lucrurile nici măcar pe cele mai neplăcute. Așa a căpătat încredere în mine”, a mai adăugat prezentatoarea TV.