mamaplus

Andreea Marin și iubitul său vor să își mărească familia: „E dorința fiecărui om să procreeze”

-
//
24.04.2020

De aproximativ trei ani, Andreea Marin (45 de ani) și Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Perechea locuiește deja de ceva timp împreună, iar de curând, în cadrul unei emisiuni TV au vorbit despre cum decurge viața lor în izolare, dar și despre planurile de a-și mări familia.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. Andreea este o zână care muncește foarte mult”, a spus Adrian Brâncoveanu.

Întrebat dacă își dorește copii, partenerul fostei prezentatoare TV a mărturisit: „Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze”.

„Considerăm că nu e o întâmplare. Ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”,
a mai spus Andreea Marin.

mamaplus

Vedeta este mama unei fiice, Ana Violeta, în vârstă de 11 ani, din fostul mariaj cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. În cadrul aceluiași interviu, Andreea a mărturisit că este mândră de fiica ei care îi ajută gătind și fiind „un sprijin de nădejde”.

„Violeta gătește cel mai mult în perioada asta. E un sprijin de nădejde pentru noi, chiar îi mulțumim. De multe ori noi nu reușim să ne ridicăm de la masa de lucru. Gătește foarte bine, sunt foarte mândră de ea. Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a mai declarat Andreea Marin.