mamaplus

Andreea Marin se mărită? Iată ce planuri are cu iubitul său

-
//
31.10.2019

Andreea Marin a vorbit, în sfârşit, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubeşte de câţiva ani. Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor' nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a afirmat Andreea Marin într-o emisiune TV.

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De puţin timp, însă, Adrian Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.

”Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună'”, mai spune Andreea Marin.

Andreea Marin a dezvăluit ce relație frumoasă are fiica ei și Adrian Brâncoveanu. De o bună perioadă de timp, toți trei locuiesc în casa vedetei din București.