Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

-
//
29.03.2016

După pierderea tatălui, Andreea Marin a reînviat ca o Pasăre Phoenix și a revenit pe ecranele TVR nu cu show-ul Surprize-Surprize, ci cu un ciclu de emisiuni care o reprezintă - „Prețuiește Viața”. În fiecare dintre emisiuni, vedeta TV vine cu sfaturi venite din experiența sa personală. Anume din acest motiv epizodic, în imagini apare și soțul Andreei - medicul de origine turcă Tuncay Öztürk. Nu și Violeta - fiica prezentatoarei.

Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

„Am primit multe propuneri, dar am ajuns la un moment al vieții în care pot să aleg ce-mi aduce plăcere. Sunt genul de om care a învățat destul de mult, încât să-mi placă și culisele.

În ultimii ani am primit întrebări pe toate căile, despre ceea ce mănânc, despre felul în care îmi trăiesc viața, grădinăresc, fac sport; tot felul de întrebări legate mai cu seamă de stilul de viață sănătos și de schimbarea mea vizibilă din ultimii ani.

Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

Am hotărât ca pentru oamenii de orice vârstă, care vor să facă o schimbare în bine pentru ei, n-ar fi rău să răspund la aceste întrebări într-o emisiune, într-o bijuterie de 40 de minute, în care vorbim despre felul în care putem face alegeri bune, corecte, armonioase pentru noi în viață, astfel încât să trăim mai bine mâine decât astăzi, chiar dacă nu trăim în huzur. Diferența face atitudinea noastră față de viață. Aducem o mulțime de recomandări despre cum putem trăi mai frumos.

Vorbim despre un alt gen de emisiune: o succesiune de momente în care oameni frumoși și bine pregătiți ne dezvăluie secrete ale vieții bine trăite. E un puzzle de subiecte din sport, medicină, dezvoltare personală, lucruri care îți arată cum să trăiești frumos zi de zi. Există și o parte de reality show, există o parte de viață personală care se dezvluie în această emisiune, legată de lucrurile pe care le fac eu în viața mea.

Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

Filmările au loc la mine acasă și, bineînțeles, oricând poate să apară în cadru un soț, un pisic, o păsărică. Copilul – mai puțin, pentru că filmările se fac ziua, iar fiica mea vine după amiază spre seara, de la școală. Pe de altă parte, încercăm să o protejăm. Nu vrem ca ea să intre în emisiune. Prețuiește Viața este, de fapt, un concept, nu o emisiune. Sub acest concept eu fac de mulți ani lucruri bune”, a declarat vedeta TV, la Agentul VIP de la Antena Stars.

Andreea nu putea să nu vorbească și despre tatăl său, care, până nu demult, i-a fost cel mai mare sprijin:

„Eu îi semăn tatălui meu, sunt un om puternic, dar am și eu vulnerabilitățile mele, așa cum este normal. Dar vreau să onorez memoria tatălui meu făcând în continuare, cu zâmbetul pe buze, ceea ce eu știu că el m-ar fi încurajat să fac. M-ar fi încurajat să continui a promova bunul simț, calitatea vieții, cei 7 ani de-acasă, lucrurile bine făcute. Asta vreau să fac în primul rând pentru el. Din păcate, inima nu-ți oferă posibilitatea să știi când se va opri. Avea o suferință pe care o știam de ani de zile, dar cu inima nu știi niciodată cum se întâmplă toate. Pur și simplu a închis ochii zâmbind. Vorbisem cu el cu 2-3 zile înainte și urma ca la 2 zile după momentul morții să fie ziua lui, urma să împlinească 70 de ani. Sunt însă cumva împăcată, pentru că suntem uniți atâția câți am rămas. Îi mulțumesc soțului meu, care a fost lângă mine într-un mod atât de sensibil și de profund, încât nu voi uita o viață. Felul în care m-a susținut a contat enorm pentru mine. Fiicei mele i-am spus direct și simplu – adevărul. Nu vreau să afle din vecini despre lucruri atât de serioase.”

Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

Tot în cadrul acestei emisiuni, Andreea a vorbit și despre vizita făcută recent la New York:

„Am fost a 3-a oară la sediul Națiunilor Unite din NY în calitate de ambasador Unicef. Am fost și ca inițiator al unor campanii solide ce se referă la drepturile femeii și violența în familie. E o onoare să-ți reprezinți țara la un nivel atât de înalt. ONU nu e o organizație care se joacă. E onorant că am fost și gazda unui eveniment marca ONU. S-a și plâns, a fost foarte emoționant.”

Sursa: EA.md