Andreea Marin, primele declaratii despre impacarea cu Stefan Banica

Andreea Marin, primele declaratii despre impacarea cu Stefan Banica

-
//
13.02.2017

Andreea Marin are o relatie apropiata cu fostul sau sot Stefan Banica Jr. De cand s-a despartit de Tuncay Ozturk au aparut zvonuri ca cei doi fosti soti ar fi din ce in ce mai apropiati.

Andreea Marin, primele declaratii despre impacarea cu Stefan Banica

Andreea Marin a vorbit si despre starea de sanatate a Violetei, dupa ce zilele trecute.

Andreea Marin a vorbit si despre starea de sanatate a Violetei, dupa ce zilele trecute a chemat de doua ori ambulanta, pentru ca micuta s-a simtit rau. Cu aceasta ocazie, ea a tinut sa faca cateva precizari si despre relatia care o leaga cu Stefan Banica Jr.

"Copilul meu a fost bolnav si am chemat ambulanta de doua ori. Nu vreau sa intru in detalii, dar a fost greu, foarte greu. inca din momentul in care am nascut am decis sa lucrez de acasa, sa fiu cat mai aproape de ea. Eu si fostul sot nu avem de ce sa ne impacam pentru ca nu suntem certati. Traim vieti separate, dar ne crestem copilul impreuna, cu mare dragoste din partea noastra. Nu se pune problema ca noi sa redevenim un cuplu. Suntem oameni care au decis ceva la un moment dat si isi vad de viata lor", a spus Andreea Marin.

De asemenea, atunci când a fost intrebata daca exista posibilitatea unei impacari intre ea si Tuncay, vedeta a fost foarte clara: "Cu Tuncay, nici atat nu se pune problema". 

Sursa: Perfecte.md