mamaplus

Andreea Marin nu se mai înțelege cu Violeta. De la ce pornesc certurile

-
//
13.03.2024

Andreea Marin nu se mai înțelege cu Violeta din cauza obiceiurilor pe care le are fiica sa. Discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei în ultimul timp. Andreea Marin a spus de ce o ceartă tot mai des pe fiica Violeta.

mamaplus

Andreea Marin nu se mai înțelege cu Violeta

Andreea Marin are o relație bună în general cu Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică jr. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că își certă fiica tot mai des, dar cu gândul la binele ei.

Andreea Marin nu se mândrește doar cu cariera ei în televiziune, ci și cu fiica ei care are 16 ani. Violeta a susținut la Palatul Parlamentului un eveniment de voluntariat alături de colegii de liceu.

Pentru că școala și activitățile multiple îi ocupă foarte mult timp di zi, Violeta ajunge să doarmă pe noapte doar câteva ore. Chiar și în zilele sale libere, preferă să își îndeplinească atribuțiile de activist și să facă muncă de voluntariat.

Andreea Marin recunoaște că nu-i este ușor să fii activist. Din acest motiv ar vrea ca fiica ei să doarmă mai mult și să o lase mai ușor cu activitățile.

Andreea Marin: „Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi și mă cert cu ea pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea.

Violeta: „Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă”, a au spus cele două, potrivit wowbiz.ro.