mamaplus

Andreea Marin, aniversare în stil italian! Fosta prezentatoare a împlinit 45 de ani

-
//
23.12.2019

Andreea Marin a împlinit ieri 45 de ani și a ales să sărbătorească acest eveniment împreună cu familia, la un restaurant cu specific italienesc din București.

„45 de stele în vârful bradului ce este viața mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvântată. 45. Sănătoşi cu toții să fim! Sa zâmbim, să iubim! Să clădim! La mulți ani tuturor! De ziua mea, e ziua voastră în viața mea”, a scris Andreea Marin pe contul ei de socializare, cu ocazia zilei de naștere.

Și micuța ei, Violeta, a fost sărbătorită pe 15 decembrie. Fiica fostei prezentatoare a împlinit 12 ani. Recent, Andreea recunoștea că a încercat să îi ascundă fiicei sale cât mai mult posibil faptul că este o persoană publică.

„I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la şcoală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Ştia că tată ei este cunoscut. Violeta are o personalitate puternică”, spunea Andreea Marin.