mamaplus

Andreea Ibacka a născut un băiețel! Cabral a transmis un mesaj emoționant

-
//
06.10.2021

Andreea Ibacka a născut în seara zilei de ieri un băiețel perfect sănătos. Actrița a anunțat în urmă cu doar câteva ore că este în travaliu și că în curând va deveni mamă pentru a doua oară. Cabral a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care a precizat că atât bebelușul, cât și mama lui sunt bine.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral pe contul de socializare.

Cabral a fost cel care a anunțat pe Facebook, în urmă cu doar câteva ore, că a dus-o pe Andreea Ibacka la spital. A filmat-o chiar și în mașină, unde vedeta a făcut câteva declarații. A intrat deja în travaliu.  „Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.”, a declarat actrița.