mamaplus

Andreea Esca și Delia Matache, suspecte de COVID-19 după ce au participat la o petrecere

-
//
13.07.2020

Mai multe vedete din showbizul românesc, dar și din lumea televiziunii, au participat în urmă cu două săptămâni la petrecerea de lansare a unui resort de lux într-o stațiune de pe litoralul românesc. La evenimentul cu mai mult de 50 de persoane, nimeni nu a părut să respecte regulile sanitare.

Printre cei prezenți acolo s-a aflat și prezentatoarea Andreea Esca. Pro TV a anunțat vineri că mai mulți angajați de-ai săi au fost depistați cu COVID-19. La scurt timp, presa a anunțat și faptul că Andreea Esca a fost testată pozitiv la COVID-19, deși ea nu a confirmat deocamdată această informație.

Pe lista invitaților la acel eveniment s-a afla și Delia, care a susținut un concert în acea seară. Potrivit presei din România, artista s-ar afla acum în regim de autoizolare, fiind suspectă de COVID-19.

Chiar dacă inițial au apărut mai multe filmulețe de la eveniment, acestea au fost șterse după câteva ore de la publicare. În imaginile care s-au strecurat totuși online, se vede clar cum aproape nimeni nu respectă nicio regulă sanitară: fără mască, fără distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu făcea mereu asta.

mamaplus
mamaplus