mamaplus

Andreea Bostanica a plecat în vacanță cu avionul privat

-
//
31.07.2023

Andreea Bostanica a plecat într-o vacanță de vis în Mykonos. Aceasta a călătorit cu avionul privat, iar fanii s-au întrebat cine a însoțit-o pe frumoasa artistă și îi oferă experiențe inedite.

mamaplus

Andreea Bostanica se numără printre cele mai cunoscute tiktok-erițe, dar și artiste, având mulți fani printre tineri. Aceștia îi știu piesele și le fredonează la concertele pe care le susține. Având mai mulți ani în care a muncit, acum se bucură de tot ceea ce a obținut.

Pe rețelele de socializare, ea a postat un videoclip aflându-se la bordul unui avion privat, dar și cu un buchet imens de trandafiri albi. Nimeni nu știe cine este misteriosul, iar Andreea preferă să fie cât mai discretă cu viața sa privată.

mamaplus

Fanii au adresat o mulțime de întrebări cu privire la vacanța exclusivistă în care a plecat, dar nu au primit niciun răspuns. Un lucru e sigur, Andreea Bostanica a mers în Mykonos alături de un bărbat special căruia nu dorește să-i dezvăluie identitatea, scrie spynews.ro.

Andreea Bostanica deține trei apartamente

În urmă cu câteva zile s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, iar despre Andreea Bostanica s-a spus că nu a reușit să obțină o notă de trecere, dar lucrurile au stat altfel. Tiktok-erița a povestit pe rețelele de socializare că notele pe care le-a primit în timpul liceului nu au ajutat-o la nimic, ea reușind să își cumpere mai multe locuințe, dar și un autoturism de lux până la vârsta de 19 ani.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă’, a spus Andreea Bostănică, în mediul online.

mamaplus