mamaplus

Andreea Bănică, operată de urgență! Ce intervenție a fost nevoită să-și facă solista

-
//
01.06.2021

Cântăreața Andreea Bănică a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor de urgență pentru o intervenție la nas. Marți, 1 iunie, chiar de ziua copilului, artista va suferi o operație de rinoplastie, pentru a-și rezolva deviația de sept. Artista a amânat intervenția chirurgicală timp de cinci ani, din cauză că s-a temut de bisturiu.

Problemele de respirație, care s-au dezvoltat de-a lungul timpului, au determinat-o pe cântăreață să nu mai aștepte nici o clipă și să se lase pe mâna chirurgului.

„Urmează să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine. Eu am probleme foarte mari, respir greu și dacă e frig, și dacă e cald. Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul. Pe lângă faptul că am o deviație de sept, am și cornetele mărite”, și-a anunțat Andreea Bănică, fanii de pe Instagram.

Andreea Bănică a descoperit faptul că suferea de deviație de sept cu 5 ani în urmă, în urma unei investigații RMN, însă i-a fost teamă să meargă la medic pentru operație. Dar timpul s-a scurs, iar artista a mers astăzi să-și rezolve problema.