mamaplus

Andreea Bănică, nevoită să poarte sutien chiar și când doarme. Care e motivul

-
//
05.09.2022

La 43 de ani, Andreea Bănică se menține într-o formă fizică de invidiat și atrage atenția celor din jur oriunde s-ar duce.

Artista are grijă de alimentația ei, nu obinuiește să facă sport, iar despre operațiile estetice spune că se teme. Andreea Bănică a mărturisit într-un interviu recent că dacă nu i-ar fi frică de durerile din timpul recuperării, ar recurge negreșit la o operație la nivelul sânilor.

„Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința.

Mi-e frică de dureri și de recuperare și nu știu dacă pot să trec prin lucrurile astea. Am auzit foarte multe femei care mi-au zis cum a fost după operația de sâni…. și să bag un corp străin în mine….”, a dezvăluit Andreea Bănică, pentru ciao.ro.

Artista a mai precizat că, de la un timp, poartă sutien și ziua, și noaptea, chiar în timp ce doarme, pentru că așa i-au recomandat medicii esteticieni.

„Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii. Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene. Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!”, a completat cântăreața.