mamaplus

Andreea Bălan a fost operată din nou! Artista s-ar fi trezit într-o baltă de sânge

-
//
21.03.2019

Recent, interpreta din România a devenit mămică pentru a doua oară. Din păcate, în ziua în care a adus-o pe lume pe Clara Maria s-a dovedit a fi una de coșmar, artista suferind un stop cardio-respirator.

mamaplus

Medicii i-au acordat rapid primul ajutor şi Andreea Bălan şi-a revenit, fiind externată din spital pe 8 martie. Acum, jurnaliştii de la Spy News notează că artista are din nou probleme grave de sănătate. Din câte se pare, ea a ajuns de urgenţă la spital şi a fost operată din nou.

Sursa citată notează că Andreea Bălan s-a trezit într-o baltă de sânge şi că medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţia de cezariană, astfel că a fost operată pentru a doua oară în decurs de două săptămâni.

„Naşterea prin cezariană este o intervenţie chirurgicală complexă, iar în perioada imediat următoare acestui eveniment ar trebui să fie o simplă monitorizare. Complicaţiile de acest tip, hemoragic, nu sunt o surpriză, sunt suficient de frecvente, iar de aceea trebuie îngrijit cu mare atenţie plaga operatorie. În afară de regulile de îngrijire stricte, de curăţarea cu betadină, se poate ca la un moment dat să se întâmple acest hematom la nivelul plăgii operatorie care necesită intervenţie de urgenţă în sensul urmăririi şi refacerii structurii“, a spus medicul Tudor Chiuhodaru pentru Antena 3.

Sursa