mamaplus

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă: „N-am crezut că o să o mai port vreodată”

-
//
15.06.2020

La începutul lunii martie a anului acesta, artista Andreea Bălan (35 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat.

Recent, pe contul personal de YouTube, artista a publicat un videoclip în care explică ce a simțit purtând din nou rochia de mireasă pentru videoclipul noii sale piese „Am crezut în basme”.

„Acesta este lookul surpriză al videoclipului. Este vorba despre rochia de mireasă. Rochia principală, cea cu care am intrat în biserică.

N-am crezut că o să o mai port vreodată. Pe cealaltă am mai purtat-o la Premiile Elle.

Dar pe aceasta, care este cea importantă, specială și cu trenă, regizorul a vrut să o port în acest clip.

Bineînțeles că am emoții. E ceva special, de suflet. Dacă mă doare încă nu m-am gândit.

Dar mă bucur să o port (…) în schimb eu o port nemaifiind căsătorită, nemaifiind cu soțul, dar e o superbitate și e păcat să nu o port.

(…) Am avut parte de o căsnicie scurtă. Începe cu o rochie, se termină cu aceeași rochie. (…) Acum avem această oglindă în care eu mă descopăr în bucăți.

(…) Oglinda este relația și mai departe ați văzut acel scaun imens din Alice în Țara Minunilor, după cum spune piesa, Am crezut în basme. (…)

La final, o vom vedea pe Andreea în bucăți așa cum suntem toți în bucăți după despărțire. (…)

A fost foarte greu să port rochia de mireasă. Este dificil, dar îmi place, este foarte frumoasă. Pe de o parte m-am simțit bine, dar a fost și greu.”

mamaplus

Artista preciza în trecut că cea mai grea perioadă a vieții sale nu este această despărțire, ci recuperarea după stopul cardio-respirator suferit.

Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană. În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

Fostul cuplu s-a căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.