mamaplus

Andreea Bălan, din nou pe patul de spital. Mesajul artistei după ce a fost operată de urgență

-
//
05.11.2020

Andreea Bălan trece prin momente delicate, întrucât a ajuns din nou pe patul de spital și a fost operată de urgență. După mai multe zile de absență în mediul online, ea a făcut publică o imagine aflându-se în spital.

Cântăreața a fost diagnosticată cu abces abdominal, iar medicii au decis să o opereze de urgență. Acum, însă, ea a publicat o fotografie de pe patul de spital.

În imaginea respectivă, cântăreața apare machiată și încearcă să afișeze un zâmbet, așa cum puteți vedea.

mamaplus

De asemenea, artista a vorbit și despre starea ei de sănătate, mărturisind că e bine în aceste momente, însă urmează un tratament. 

„M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, medicii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc că medicii au reușit drenarea lui cu puțin timp înainte de operație. Acum sunt sub tratament și observație”, a mărturisit artista.

De asemenea, a ținut să le mulțumească tututor pentru mesajele frumoase.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se primesc vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara”, a mai scris ea.

Andreea Bălan a avut mai multe probleme de sănătate

În urmă cu aproape doi ani de zile, Andreea Bălan a fost salvată de medici după ce a făcut un stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a născut-o pe Clara, fiica ei cea mică.

Iar necazurile nu s-au oprit aici, întrucât la scurt timp după ce s-a căsătorit religios cu George Burcea, cei doi au decis să se separe.