mamaplus

Andreea Bălan, dezvăluiri despre a treia sarcină: „Am spus lucrul acesta de nenumărate ori”

-
//
12.12.2019

După câteva articole apărute în presa din România referitor la o posibilă sarcină a artistei, ea a decis să vină cu o reacție și să le spună tuturor în mod repetat că nu va mai putea rămâne însărcinată niciodată.

Vedeta a fost deranjată de speculaţiile care au apărut în spaţiul public şi a făcut public un mesaj profund și sincer. Andreea a subliniat faptul că nu mai poate face copii şi mai mult decât atât a amintit de episodul dureros prin care a trecut, când a adus-o pe lume pe fiica sa cea mică.

“(…). În luna martie, în timpul nașterii celui de-al doilea lea copil, am suferit un stop cardio respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenției de a-mi salva viața, eu NU mai pot face copii și am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri. Motivul medical care nu îmi mai permite să rămân însărcinată, îl voi spune când (sau dacă) voi dori/putea.

Până atunci aș aprecia dacă presa, moderatorii pe la emisiuni și oamenii, în general, nu m-ar mai întreba: ”Când mai fac un copil”! Această întrebare sau presupunere este penibilă față de orice femeie care nu (mai) vrea sau nu poate și își dorește” este mesajul scris în această seară de Andreea Bălan pe contul ei oficial de Facebook.