mamaplus

Andreea Bălan, de ziua fiicei sale Clara: „Acum un an, inima mi s-a oprit pentru câteva secunde”

-
//
04.03.2020

Pentru Andreea Bălan, ziua de 4 martie este una cu totul specială. Clara, fiica cea mică a artistei, împlinește astăzi un anișor. 

Cântăreața a avut parte de o naștere complicată, în timpul căreia a suferit un stop cardio-respirator. Ulterior, Andreea și micuța Clara s-au aflat, în continuare, în atenția medicilor.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, dar și amintindu-și de acea perioadă grea prin care au trecut ambele, Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preș comoară”, a mărturisit vedeta.

Tot cu acest prilej, artista a lansat azi o melodie despre încercările vieții și forța de a le depăși.

„Dragii mei, azi de ziua Clăriței, vă ofer melodia „Inimă de fier”, o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea... iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit”, a adăugat Andreea.

mamaplus

Recent, au apărut zvonuri precum că Andreea Bălan și George Burcea, soțul ei, se confruntă cu probleme și urmează să divorțeze.

Între timp, artista a confirmat acest lucru, răspunzând la întrebările urmăritorilor săi din mediul online.

Cei doi sunt căsătoriți din data de 11 august 2019 și au împreună două fetițe: Ella Maya, în vârstă de doi ani, și Clara Maria, care astăzi împlinește un an.

mamaplus