mamaplus

Andreea Bălan către fiicele sale: ”Să fiți mai fericite decât am fost eu!”

-
//
22.04.2020

Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, artista e fericită datorită fetiţelor sale. Ella şi Clara cresc pe zi ce trece, iar cântăreaţa îşi doreşte să le ofere tot ce e mai bun. 

Ne aflăm în izolare de aproximativ o lună de zile, aşa că multe evenimente, proiecte, concerte au fost anulate sau amânate. Andreea Bălan a rămas acasă, la fel ca mulţi alţi artişti de la noi. Acum are mai mult timp să stea alături de micuţele ei, de Ella şi Clara. Pentru ele, Andreea Bălan îşi doreşte tot ce e mai bun. 

"De mică am visat că voi avea 2 copii şi după ce am alergat ani de zile să mă stabilizez emoţional şi financiar, am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul. Îmi doresc că Ella şi Clară să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoţionale sau de orice fel, să se joace şi să fie educate frumos şi să ştie că nimic nu este imposibil şi niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mama este infinită!", a scris pe Facebook Andreea Bălan. 

mamaplus

Andreea Bălan se află în divorţ de George Burcea, tatăl fetiţelor sale. Chiar dacă este dezamăgită de situaţia prin care trece, cântăreaţa crede în continuare în iubire şi speră, la un moment dat, să cunoască iubirea adevărată.

"Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor. Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an...eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?",  a declarat cântăreaţa într-un interviu live.