mamaplus

Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața

-
//
07.07.2020

După atâta suferință, soarele a răsărit din nou pe strada artistei. Andreea Bălan are un nou iubit, la 6 luni de la despărțirea de George Burcea. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la mare. Bărbatul de care s-a îndrăgostit este fratele unei celebre prezentatoare TV.

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan trecea prin clipe de coșmar, după ce fostul ei soț, George Burcea, a părăsit-o la 3 luni de la nuntă. Vedeta a rămas singură cu cele două fetițe, Ella și Clara, și s-a concentrat foarte mult pe creșterea și educația lor.

Chiar dacă sufletul ei era zdrobit, Andreea Bălan a avut puterea să vorbească public despre acest eveniment neplăcut din viața ei. Artista a fost ajutată în tot acest timp de mama ei, cu care locuiește în prezent.

Se pare că Andreea Bălan zâmbește din nou și are un iubit. Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Cei doi ar avea o relație de mai bine de trei săptămâni, iar cântăreața l-ar fi prezentat pe noul bărbat din viața ei și celor două fetițe.

În weekend, artista și-a lăsat fetele în grija mamei sale și a lui George Burcea, iar ea a plecat la mare cu Tiberiu Argint. Cei doi au fost surprinși în timp ce se țineau de mână, se îmbrățișau, dar și când se sărutau.

Potrivit apropiaților vedetei, Andreea Bălan merge destul de des în apartamentul lui Tiberiu Argint, acolo unde pot petrece timp doar ei doi fără ca să-i vadă cineva. Atunci când mergea acasă la noul ei iubit, Andreea Bălan s-ar fi ascuns și purta perucă pentru a nu fi recunoscută de cineva. Cel mai probabil vedeta a vrut să fie sigură de relația pe care o are în prezent, pentru că de-a lungul timpului a trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste.

mamaplus

Reacția lui George Burcea, în timp ce Andreea Bălan era la mare cu noul iubit

Cât timp vedeta petrecea momente speciale alături de Tiberiu Argint, actorul era acasă și avea grijă de cele două fetițe. În urmă cu câteva ore, George Burcea a postat pe una dintre rețelele sociale un mesaj care a lăsat loc de multe interpretări:

„Și mai ales de copii să avem grijă. Să-i lăsăm să se bucure de viață”, este mesajul transmis de fostul soț al Andreei Bălan.