mamaplus

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv cu COVID-19. În ce stare se află acum

-
//
30.01.2021

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2 și, în prezent, se află în carantină la reședința lor. Așa cum cere protocolul în astfel de situații, cei doi soți nu s-au izolat singuri, ci împreună cu copiii lor: Eva și David Măruță. Prezentatorul a fost cel care a dezvăluit care este starea lor de sănătate și, totodată, le-a mulțumit apropiaților și fanilor pentru mesajele pe care le-au trimit.

În vârstă de 34 de ani, Andra și soțul său, care este cu nouă ani mai mare decât ea, au fost diagnosticați cu noul coronavirus. În această după-amiază, Cătălin Măruță a împărtășit vestea printr-un mesaj transmis video pe social media. Din declarațiile sale, reiese că atât el, cât și talentata cântăreață au o formă ușoară a bolii.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță! Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…). Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis prezentatorul într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.