mamaplus

Andra și Cătălin Măruță ar putea divorța? Declarațiile șocante ale unei clarvăzătoare

-
//
12.05.2022

Clarvăzătoarea Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, a declarat, în timpul unei emisiuni TV, că Andra și Cătălin Măruță vor divorța, iar relația lor se va termina într-un dezastru. Clarvăzătoarea a povestit că în urmă cu 13 ani ea l-a avertizat pe Cătălin și i-a spus că s-ar putea să divorțeze de artistă, dar din cauza ei, nu a lui.

La scurt timp după ce Carmen Harra a făcut teribilul anunț, Cătălin Măruță a repostat o fotografie cu una dintre invitatele din platoul emisiunii sale. Prezentatorul TV a ignorat-o complet pe clarvăzătoare, semn că lucrurile sunt cât se poate de bine în relația cu Andra.

Pe lângă faptul că a prevestit, încă din anul 2008, că Andra și Măruță se vor despărți din cauza artistei, Carmen Harra a mai spus și că ei doi nu sunt suflete pereche. Mai mult, clarvăzătoarea a spus că este posibil să se termine într-un mod dezastru căsnicia celor două vedete.

„Andra şi Măruță sunt, pentru mine, un cuplu senzațional. Măruță m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruță. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriți la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorț generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relație poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forță magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambițioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecințele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relație karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra, la Prima TV.

mamaplus