mamaplus

Andra s-a pus pe slăbit: "Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă!"

-
//
07.09.2020

După ce s-a tot speculat în presă și pe rețelele sociale că artista din România ar fi însărcinată, Andra a decis să se pună serios pe slăbit. Ea a recunoscut că burtica ușor proeminentă nu este altceva decât rezultatul pandemiei care a cam lăsat-o cu câteva kilograme bune în plus.

“Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia şi nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a spus Andra.

Artista a apelat la așa-zisul post intermitent și mănâncă acum doar în decursul a opt ore, iar 16 ore face pauză.

“În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce şi le gătesc, facem brioşe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic aşa. Îmi şi place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să ştiu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerţ. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naştere, nu mă pot abţine şi mai gust”, a mai spus Andra.