mamaplus

Andra a izbucnit în lacrimi la o emisiune. Ce s-a întâmplat în viața artistei

-
//
17.01.2020

Atunci când îi vedem pe scenă pe artiştii noştri preferați, nu ne dăm seama că poate în spatele zâmbetului se ascund drame greu de descris în cuvinte. Însă uneori emoţiile te copleşesc. Este şi cazul Andrei, care a izbucnit în plâns pe scenă atunci când a aflat că mama ei este grav bolnavă.

Cel mai greu moment pentru Andra a fost atunci când mama sa se afla internată în spital, iar artista a fost nevoită să meargă şi să cânte alături de fratele ei, într-o emisiune tv. Melodia interpretată de cei doi era una emționantă, iar Andra fiind o fire sensibilă, a izbucnit în plâns pe scenă.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru mama artistei, iar faptul că fraţii au fost uniţi în acea perioadă dificilă, i-a ajutat să fie puternici şi să rămână optimişti. Şi acum, după ce a trecut ceva vreme, Andrei îi dau lacrimile atunci când îşi aduce aminte de acele momente care au marcat-o.

''Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură.

Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat'', a declarat Andra la un post tv.