mamaplus

Andra, despre viața de familie: „Cred în educație cu blândețe, îmi tratez copiii cu respect”

-
//
31.01.2020

În cadrul unui interviu recent, Andra a povestit detalii în exclusivitate despre familie, muzică şi sezonul 10 din show-ul „Românii au talent”. În plus, artista a vorbit și despre cei doi copii ai ei şi ai lui Cătălin Măruță: Eva şi David.

„Mă bucur că fanii mei reușesc să îi cunoască pe Eva și pe David prin intermediul vlogurilor și să observe ce personalități puternice au. David a fost cel care a spart gheața și m-a convins că i se potrivește foarte bine, iar acum amândoi dau dovadă de o dezinvoltură incredibilă în fața camerei. Cred că generațiile care vin ne vor surprinde din ce în ce mai tare! Legat de Eva, sunt bucuroasă să spun că are o fire independentă și este o luptătoare, știe să argumenteze și să ceară ce își dorește. Îi place tot ce face la grădiniță, are clar o înclinație spre arte, muzică, dans, teatru. Să vedem, însă, ce va alege să facă atunci când va fi mai mare. Noi o susținem și vrem ca atât Eva, cât și David, să se dezvolte personal cât mai mult și să ajungă să lucreze într-o zi în domenii care li se potrivesc. Eu și Cătălin am avut această șansă, de a ne alege drumurile”, a mărturisit Andra.

Fiind întrebată dacă este o mamă autoritară sau mai moale, artista a răspuns:

„Aș zice că sunt o mamă aliniată la curentul actual, cred în educație cu blândețe. Sunt fermă când vine vorba de lucrurile importante, care țin de igienă sau de alimentație, de exemplu, adică mai ales de sănătatea copilui, dar în rest ascult copiii și le explic astfel încât să înțeleagă de ce unele decizii sunt mai bune decât altele. Îi tratez cu respect”, a adăugat vedeta.