mamaplus

Anca Serea spune cât de greu îi e să crească șase copii: „Mai am momente în care îmi vine să mă plâng, uneori sunt epuizată”

-
//
03.11.2022

În vârstă de 41 de ani, Anca Serea e mama a șase copii. Vedeta are un băiat și o fată din relația cu Filip Poplingher, fostul ei partener care a murit, și alți patru din căsnicia cu Adi Sînă. Într-un interviu pentru revista VIVA!, vedeta a povestit cum se descurcă cu creșterea copiilor.

Anca Serea se dedică zi de zi copiilor ei. David, băiatul cel mare e la facultate în Olanda, așa că ea are grijă de ceilalți cinci copii. Recunoaște că nu îi e ușor, că uneori e foarte obosită, însă și-a dorit copiii așa că face față oricărei situații.

„E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc, deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă”, a spus ea.

mamaplus

Și a continuat: „Acestea sunt cele mai frecvente întrebări, cum mă descurc. Ba chiar a început să fie clișeică întrebarea aceasta… ca și răspunsul meu. Mie nu mi se mai pare că fac nimic special. Ei fac parte din rutina mea, din obișnuința mea și îi iubesc. Și atunci când iubești ceva sau pe cineva nu ți se mai pare că faci un efort”.

Anca Serea își laudă însă copiii. Încă de când erau mici s-a implicat în creșterea și educarea lor, așa că acum sunt foarte ascultători, fiecare își respectă programul.

„Ei sunt niște copii foarte buni. Chiar sunt niște copii buni și foarte liniștiți. De multe ori îmi vin în întâmpinare, mă ajută, sunt înțelegători. Spre exemplu, mă însoțesc când nu am cu cine să îi las… Noi petrecem foarte mult împreună și cred că de aici vine și faptul că avem o comunicare foarte bună, o relație foarte frumoasă.

mamaplus

Și da, mă întreabă multe mămici cum mă descurc. Și eu pot să le spun mămicilor care au doar un singur copil și care mă întreabă, fiindcă și eu am trecut prin această experiență. Pentru că, uneori, e mai greu doar cu un singur copil. E ca mersul pe bicicletă, scuzați-mi comparația! Cu cât mergi mai bine, cu atât înveți să mergi mai bine și mai corect. Așa cred că este și cu creșterea și educația copiilor”, a mai spus ea pentru viva.ro.

mamaplus
mamaplus