mamaplus

Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat fiica. Cei doi vor să înfieze și al șaptelea copil!

-
//
19.11.2019

În weekend, Anca Serea și Adi Sînă și-au creștinat fetița. Evenimentul a fost unul restrâns și foarte emoționant pentru familie. Mămică pentru a șasea oară, Anca Serea a avut mari emoții la biserică. 

Petrecerea a avut loc la conac, iar evenimentul a fost unul restrâns. La botez au participat 100 de invitați, iar meniul a fost unul tradițional ales de Anca Serea. Ea a ales o rochie lungă burgundy și i s-a potrivit de minune, mai ales că are o siluetă de invidiat la câteva luni după ce a născut pentru a șasea oară.

Reaminim că pe 14 august 2019, Anca Serea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, asta după ce a avut avut probleme la naștere.

Întrebată de Cătălin Măruță dacă ea și Adi au în plan și al șaptelea copil, Anca Serea a dat un răspuns neașteptat.

Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil”, a declarat Anca Serea la Pro Tv.

mamaplus
mamaplus
mamaplus