mamaplus

Anca Serea, despre al șaptelea copil: „Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental”

-
//
04.04.2022

În vârstă de 41 de ani, Anca Serea e mama a șase copii. Vedeta se împarte între viața profesională și viața de familie alături de Adi Sînă. Cântărețul are o dorință uriașă acum, aceea de a avea al șaptelea copil, însă vedeta nu crede că o să i-o îndeplinească.

Din primul mariaj, Anca Serea are doi copii, pe David, care e la studii în Olanda, și pe Sarah. Tatăl lor s-a stins din viață, însă Adi Sînă le e mereu alături. Vedeta mai are patru copii cu cântărețul, care acum și-l dorește și pe al șaptelea.

Prezentatoarea TV nu vrea să rămână iar însărcinată, se gândește la vremurile tulburi pe care le trăim.

„Adi își dorește foarte mult încă un copilaș, pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă. Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră“, a dezvăluit Anca Serea.

Totodată, ea a mai vorbit despre rolul ei de mamă, cum le face față celor cinci copii, căci băiatul cel mare locuiește în Olanda de câteva luni.

„Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi, chiar cred că sunt o mămică norocoasă, pentru că mi-a dat Dumnezeu 6 copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu și sunt foarte obosită, mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu, mi i-am dorit foarte mult și îmi găsesc toate resursele și toată energia pur și simplu fiind un părinte implicat, stând tot timpul cu ei, făcând lucruri bune în viața lor, educându-i, învățându-i. E o provocare întreagă. În fiecare zi e o provocare”, a mai povestit Anca Serea.

David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leeah sunt cei șase copii ai prezentatoarei TV, primii doi fiind din relația cu Filip Poplingher, logodnicul care a decedat în urmă cu 11 ani.

mamaplus