mamaplus

Anastasia Fotachi a îmbrăcat rochia de mireasă și a luat familia soțului (FOTO)

-
//
02.09.2022

Joi seara fotomodelul Anastasia Fotachi s-a măritat cu omul de afaceri Gabriel Stati. Mireasa a împărtășit cu prietenii imagini din timpul pregătirilor, iar prietenele ei au arătat cum a început ceremonia.

Evenimentul are loc la un local luxos din parcul Valea Morilor. Tânăra a fost adusă de tatăl ei lângă viitorul soț, iar dimineața i-a dedicat lui Gabrile Stati un mesaj.

„Este ziua noastră, sufletul meu pereche”, scria Fotachi.

Cu puțin timp înainte de nuntă, Anastasia a răspuns urmăritorilor la întrebări. Ea a dezvăluit că va lua familia soțului și a ținut intriga, menționând că vrea să le arate ceva, însă trebuie să păstreze surpriza. 

La nuntă era respectate câteva tradiții moldovenești, iar printre invitați au fost mai multe personalități din mediul de afaceri, showbiz și mass-media. Viitoarea mireasă a purtat în aceasta ziua două rochii. 

Gabriel Stati pare să îi ofere soției posibilitatea să fie stăpână în casă. Cel puțin el a ezitat să rupă colacul, așa cum spune obiceiul, și l-a lăsat integru în mâna Anastasiei.

Menționăm că Gabriel Stati și Anastasia Fotachi sunt împreună de trei ani și jumătate și chiar dacă au trecut printr-o despărțire dureroasă, cei doi au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt.