mamaplus

Amorul fierbinte s-a răcit. Veaceslav Platon şi Natalia Morari nu mai sunt iubiți

-
//
16.01.2024

Controversatul afacerist Veaceslav Platon şi jurnalista de la Chişinău Natalia Morari nu mai sunt iubiţi. După ce au scandalizat opinia publică cu doi ani în urmă, când jurnalista şi omul de afaceri au recunoscut că au un fiu împreună, cei doi şi-au afişat în public relaţia şi au realizat împreună un podcast, scrie evz.ro.

mamaplus

Veaceslav şi Natalia păreau foarte îndrăgostiţiţi şi fericiţi dar, cu un an în urmă, povestea lor de dragoste pare că a început să scadă în intensitate.

Vara trecută, când Veaceslav Platon a fost surprins în metroul din Londra în compania unei brunete focoase, s-a vehiculat că ei s-ar fi despărţit definitiv. Cert este că cei doi nu au mai vorbit despre despre relaţia lor. EvZ a încercat să afle care este acum relaţia dintre ei.

„Nu-i interesează decât politica”

Am contactat mai multe persoane din anturajul lui Platon şi Morari. Acestea ne-au confirmat că focul dragostei dintre cei doi s-a stins. Însă au rămas prieteni apropiaţi. Iar acum, pe lângă micuţul Rem, îi mai uneşte un scop: acela de a o da jos pe Maia Sandu.

„Veaceslav şi Natalia nu au fost niciodată un cuplu. Nu au fost căsătoriţi şi nici nu au intenţionat să o facă. Mai degrabă, s-au folosit unul pe altul.

El are nevoie de Natalia pentru a-şi spăla imaginea şi a-şi promova ideile. Ea are nevoie de el pentru a se lansa în politică şi, desigur, pentru bani. La sigur, ea continuă să locuiască împreună cu fiul lor în apartamentul lui Platon din Chişinău”, ne-a spus o persoană din anturajul Nataliei Morari.

„Platon a fost întotdeauna generos cu femeile lui. Chiar şi după ce s-au despărţit. În special, el are grijă de copiii lui. Şi niciodată nu va admite să le lipsească ceva.

Iar Natalia, din câte ştiu, intenţionează să se lanzeze serios în politică. Ţinteşte chiat funcţia de preşedinte. Nu pot să spun dacă va candida la alegerile prezindenţiale din anul curent”, ne-a spus o altă persoană, care îl cunoaşte pe Platon.

mamaplus

Natalia Morari, despre relaţia de dragoste cu Veaceslav Platon

Contactată de EvZ, jurnalista Natalia Morari a refuzat să ne spună dacă o mai are o relaţie de dragoste cu Platon. „Este viaţa mea privată şi cred că acest lucru nu ar trebui să intereseze pe nimeni”.

La insistenţa noastră, Natalia Morari ne-a răspuns în felul următor: „Relaţia noastră cu Veaceslav se bazează pe încredere şi respect reciproc. Iar ceea ce ne leagă, este cel mai frumos lucru care poate fi în lume. Un copil”.

Jurnalista a mai adăugat că îi mai uneşte un scop comun şi aceleaşi idei. Solicitată să comenteze fotografiile din vara trecută, în care Platon apare la braţ cu o tânără, Natalia a refuzat, motivând din nou că este vorba de viaţă privată. „Veaceslav este o individualitate. Are şi el poziţia sa”, ne-a spus, printre altele, Natalia Morari.

„Nu voi candida la prezidenţiale!”

Natalia Morari a declarat pentru EvZ că nu va candida la alegerile prezidenţiale. Şi, cel puţin acum, nu are de gând să se lanseze în politică.

La fel, jurnalista a precizat că nu intenţionează să lanseze un post de televiziune.

Am auzit că se vorbeşte aşa ceva despre mine. Dar mie îmi place foarte mult ce fac acum. Şi sunt foarte bucuroasă că am urmăritori. Am o experienţă în televiziune de vre-o 13 ani. Şi nu ştiu dacă mai vreau să revin. Nu vă închipuiţi cât de uşor mă simt”, a spus Morari.

Întrebată de ce se judecă cu postul de televiziune TV 8 dacă nu doreşte să revină pe platou, Natalia ne-a răspuns:

„Am fost eliminată ilegal din lista fondatorilor. Vreau să mi se facă dreptate. Dar în studioul TV nu voi reveni niciodată”.

Veaceslav Platon, despre relaţia de dragoste cu Natalia şi proiectul politic

Contactat de EvZ, controversatul afacerist a fost zgârcit la vorbă atunci când a fost întrebat despre relaţia cu Natalia. În schimb, a vorbit cu entuziasm despre proiectul său politic. „Este viaţa mea personală şi categoric nu am să comentez. Nataşa mai comentează uneori. Dar eu refuz categoric”, a spus fugarul din Londra.

Afaceristul ne-a recomandat, totuşi, să ne uităm la emisiunea online a Nataliei Morari, MorariLIVE.  Mai ales în care jurnalista vorbeşte despre o pretinsă fraudă de 68 de milioane de euro pe care ar fi comis-o Maia Sandu.

Veaceslav Platon a confirmat că în timpul apropiat va lansa un proiect politic. „Ducem acum tratative cu nişte partide din Republica Moldova. Dar nu pot să le divulg, că ar putea să aibă necazuri”.

Platon vorbeşte despre proiectul său politic, care pare a fi unul utopic. „Voi veţi rămâne şocaţi. Nu există ceva asemănător în lume. Fiecare om va deveni bogat în această ţară. Toţi vor fi liberi. Vor fi respectate drepturile omului”, promite Platon.

Afaceristul a mai spus că partidul său nu va avea o poziţie geopolitică. „Nu vom fi nici de stânga, nici de dreapta. Nu vom fi nici cu Estul, nici cu Occidentul. A alege o poziţie geopolitică înseamnă să-ţi cauţi stăpânul de la care să cerşeşti bani. Dar noi vom avea banii noştri în ţară. Republica Moldova va ajunge o ţară atât de bogată, încât toţi vor dori să investească şi să locuiască aici”, a punctat fugarul din Londra.

„Nu voi candida la prezidenţiale”

Deşi este pe punctul de a lansa un proiect politic, Veaceslav Platon a spus că nu va candida la prezidenţiale.

La fel, nu va avea candidatul nici partidul său. Însă a dat de înţeles că ar  putea susţine un candidat independent. „Ca să candidezi, nu este obligator să fii membru al unui partid. Şi nici nu putem vorbi despre un candidat al meu. Eu nu am robi. Dar voi susţine financiar acel candidat care va împărtăşi aceleaşi idei ca ale mele. Care va spune că proiectul meu are şanse”, a spus afaceristul.

Relaţia de dragoste Platon –  Morari, ca o telenovelă latino

Relaţia dintre Veaceslsav Platon, supranumit raiderul nr.1 din statele ex-sovietice, cu jurnalista Natalia Morari pare-se să fi început încă când afaceristul se afla în detenţie, fiind condamnat irevocabil la 18 ani de închisoare în dosarul fraudei bancare.

Natalia Morari a fost primul jurnalist care a luat un interviu de la Platon în Penitenciarul nr.13. Atunci el i se adresează foarte tandru „Solnîşko” (soarele meu). După eliberarea lui Platon din detenţie, în iunie 2020, a fost de 2 ori invitatul emisiunilor Nataliei Morari.

La 12 aprilie 2021, Natalia a devenit mamă pentru prima dată. Jurnalista spunea că Rem a avut un tată-donator.

În iulie 2021, la scurt timp după ce PAS-ul câştigă alegerile parlamentare anticipate, Veaceslav Platon, un critic vehement al Maiei Sandu, părăseşte Republica Moldova.

În septembrie 2021,Natlia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spunea că în ultimele săptămâni, a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista a anunțat că se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă a promis că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari

A doua zi, Natalia Morari și-a cerut scuze de la telespectatori şi de la colegii de la TV 8.  Într-o postare pe facebook, aceasta scrie că regretă că nu a făcut declarația despre relația sa de dragoste cu Veaceslav Platon mai devreme.

Acum Platon se află la Londra. El a spus că are acolo afaceri. Totodată, publică periodic „dezvăluiri” despre Maia Sandu.

La Judecătoria Chişinău se află pe rol trei dosare penale în care Platon are statut de învinuit. Iar în dosarul intentat fostului şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, afaceristul are statut de victimă. El pretinde de la fostul funcţionar un prejudiu de 300 de milioane de dolari.

În gestiunea Judecătoriei Chişinău se mai află şi un dosar intentat fostului procuror general, Alexandr Stoianoglo. Acesta este învinuit că a organizat eliberarea lui Platon din închisoare pentru o mită de 10 milioane de euro.

Natalia Morari a revenit în televiziune cu un nou talk-show la postul de televiziune N4, fiind susţinută de jurnalistul Gheorghe Gonţa. Ulterior, a renunţat la  talk-show şi a a venit cu proiectul online MorariLIVE. O emisiune în care propagă ideile lui Platon.

Amorul s-a răcit, interesele au rămas…

sursa: www.evz.ro