mamaplus

Amadeus Textiles a lansat două colecții noi de lenjerie de pat! Beneficiază de reduceri

-
//
10.02.2021

Pentru că are grijă de tine și de familia ta, Amadeus Textile vine cu două colecții noi de lenjerie de pat: una pentru adulți și alta pentru pici.

Noile produse sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, asigurându-ți un somn odihnitor și relaxant.

Spre deosebire de garniturile pentru pat, fabricate din alte materiale tradiționale, lenjeria de bambus are capacitatea specială de a regla temperatura corpului utilizatorilor pe timpul folosirii acesteia, garantându-le astfel confortul în timpul somnului.

Totodată, cearșafurile din fibre de bambus sunt hipoalergenice și antibacteriene, dar și rezistente în timp, păstrându-și culorile și aspectul pentru o perioadă îndelungată, chiar și după ani de utilizări.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

Pentru cei mici, Amadeus Textiles a pregătit o colecție specială, confecționată din bumbac satinat - o țesătură fină, lucioasă și foarte plăcută la atingere.

Bumbăcelul satinat de la Amadeus Textiles este procesat natural și este hipoalergenic, asigurându-i micuțului tău un somn de calitate, grație faptului că ține răcoare în nopțile călduroase și cald în nopțile de iarnă. 

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

Apropo, în preajma sărbătorilor dragostei, ai parte de o surpriză - vino la magazinul Amadeus Textiles în perioada 11-14 februarie și beneficiază de o reducere de 10% la tot asortimentul de produse.

Magazinul se află în sectorul Buiucani, pe strada Liviu Deleanu 5a și e deschis de la 9:00 până la 20:00, 7/7.
Pentru mai multe detalii, apelează la numarul 060055411 sau 062122772.