mamaplus

Alexandra Stan rupe tăcerea: ”Eram plină de sânge...”

-
//
25.09.2019

Sunt șase ani de la întâmplarea care a zguduit presa, când interpreta din România Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate de cel care la vremea aceea îi era manager și iubit. Imaginile cu chipul plin de vânătăi al Alexandrei au șocat toată lumea.

mamaplus

Marcel Prodan, partenerul său de viață, i-a aplicat o bătaie soră cu moartea în mașină. Iată ce mărturisiri a făcut Alexandra zilele trecute în cadrul unei emisiuni televizate:

A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, «hai gata calmează-te», nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «că e ok, ne descurcăm». Și poliţistul i-a zis «cum adică e ok, fata asta e plină de sânge, cum e ok?» Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public.

Totodată, vedeta a precizat că a avut nevoie de foarte multe ore la psiholog pentru a depăși trauma.

Sursa