Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

-
//
05.02.2016

Pe 8 februarie, intrăm oficial în anul Maimuței de foc. Conform previziunilor astrologilor, ne așteaptă o perioadă plină de evenimente, dinamică și fără timp de plictiseală. Va fi un an plin de provocări, pe care le vom trece cu brio dacă ne vom adapta schimbărilor multe și rapide. E important să ținem cont doar de prezent și viitor, fără a ne întoarce cu gândurile și emoțiile în trecut.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Cum ne informăm și cum să comunicăm eficient în anul 2016?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, am aflat ce smartphone vi se potrivește, în funcție de zodie. Toate modelele descrise sunt disponibile în rețeaua de magazine Moldcell din întreaga țară.

Berbec:

Sunteți un leader înnăscut, apreciați inovațiile și vă place să stabiliți tendințele la serviciu și acasă. În același timp, sunteți o fire deschisă și iubitoare, arătând multă afecțiune și grijă membrilor familiei. Veți fi mereu primul cu smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Este unul din cele mai noi modele Galaxy și are de toate – un display cu ambele margini rotunjite, forme curbate și o suprafață de sticlă ce reflectă un spectru larg de culori strălucitoare. De asemenea, e perfect pentru poze și video,  datorită rezoluției îmbunătățite și a diafragmei deschise. Ca toate modelele Samsung, operează pe Android și poate fi procurat în rate de 750 lei lunar la Abonament Moldcell 350.  

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Taur:

Dacă ați rămâne singur pe o insulă pustie, ați construi o plută și ați reuși să vă întoarceți la civilizație. Chiar dacă nimeni n-a mai reușit până la Dvs., chiar dacă ar dura ani și ani de zile. Sunteți muncitor, perseverent și dacă aveți un plan – nimeni nu vă poate sta în cale, nici măcar legile naturii. Paralel, vă place să trăiți comod și bine, sunteți atent la cumpărături și veți alegi obiecte calitative și trainice. Special pentru Dvs.  a fost creat modelul Samsung Galaxy Grand Prime LTE. Cu o grosime de doar 8,6 milimetri, modelul Galaxy Grand Prime combină un aspect sofisticat și o performanță excelentă, comprimând într-un pachet elegant și modern toate funcțiile de care aveți nevoie. În plus, modelul deține un procesor puternic Quad Core de 1,2 GHz, care permite o performanță uluitor de rapidă, indiferent cât de multe lucruri faceți simultan. Poate fi al Dvs. în rate de 210 lei lunar, la Abonament Moldcell 150 și mai sus.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Gemeni:

Astrele spun că 2016 va fi un an cu multe surprize pentru comunicabilii Gemeni. Se pare că aveți șansa să vă re-evaluați prioritățile și proiectele. E posibil să vedeți cu alți ochi lucrurile care vă fac într-adevăr fericiți. În general, Gemenii sunt persoane care gândesc mult și repede, se adaptează rapid noilor contexte și generează multe idei creative. Aveți nevoie permanent de comunicare și de un telefon cu baterie puternică. Cu o baterie ce permite 19 ore de convorbiri,  LG G4 Mini vi se potrivește perfect. Telefonul funcționează, desigur, în rețeaua 4G și poate fi procurat în rate de 230 lei lunar la Abonament Moldcell 150 și mai sus. Țineți cont de faptul că Abonamentul de 150 de lei vă oferă convorbiri nelimitate în rețea, 400 de minute naționale și 4 GB trafic Internet lunar.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Rac:

Familia este totul pentru Dvs. Acasă e locul unde vă găsiți echilibrul, pacea și fericirea. În familie trăiți cu adevărat și nu există vreun obstacol de nedepășit pentru a asigura bunăstarea celor dragi. Deși sunteți conservator din fire, acceptați inovațiile care vă permit să fiți întotdeauna alături de familie și prieteni. De aceea, aveți nevoie de un smartphone rapid, care să asigure acoperire perfectă în orice condiții și o navigare confortabilă pe Internet. Samsung Galaxy A5 este modelul de care veți rămâne încântat. Galaxy A5 surprinde viața așa cum este prin 2 camere puternice în spate (13 MP) și în față (5 MP). Datorită unui soft special, camerele recunosc imaginea și vocile. Aveți oricând posibilitatea să vorbiți cu cei dragi prin Skype și Viber, să le trimiteți selfie-uri sau chiar GIF-uri. Galaxy A5 are un sistem de operare puternic. E un telefon care vă va servi mult și bine, veți reuși să vă obișnuiți repede cu setările, iar la Moldcell poate fi procurat în rate de 375 de lei lunar, la Abonament Moldcell 250 și mai sus.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Leu:

Nu, nu vă place să fiți în centrul atenției. TRĂIȚI pentru asta. Aveți resurse nesecate de energie și le puneți în acțiune pentru ca lumea să vă descopere și să vă aprecieze. Vă place să conduceți dar, spre deosebire de alte semne astrologice cu tendințe de cuceritori, pentru Dvs. echipa e totul. Victoria nu are nici un rost dacă nu e nimeni alături să o admire, nu-i așa? De aceea, apreciați mult prietenii loiali, admiratorii fideli și cele mai performante smartphone-uri. Ne pare rău, iPhone 7 nu va apărea decât în toamna anului 2016. Dar, iPhone 6S Plus vă așteaptă. Este nou, este luxos. Carcasa iPhone 6S Plus este făcută dintr-un aliaj de aluminiu din seria 7000, aceeași formă care e folosită de industria aerospațială. Are cea mai puternică și cea mai durabilă sticlă din lume. Nu vă mai logați cu combinații de cifre, ci cu Touch ID – o amprentă digitală inovativă. Iar pozele vor ieși perfect, datorită camerei iSight, de 12 MP. Sunteți gata să străluciți? iPhone 6S Plus este disponibil în rețeaua Moldcell cu 21 499 lei, dar și în rate de 850 lei lunar la Abonament 350.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Fecioară:

Sunteți o fire analitică și perfecționistă. Dacă cei din jur văd pădurea în întregime, Dvs. vedeți fiecare creangă ruptă din fiecare copac. Credeți că detaliile sunt cruciale pentru înțelegerea lumii. Sunteți cumpătat și rareori riscați să luați decizii spontane. Cei din jur deseori cred că sunteți prea retras sau pedant, dar vă și apreciază pentru capacitatea de a atinge rezultate aproape perfecte. Felicitări, în 2016 eforturile vă vor fi apreciate și aveți toate șansele să fiți promovați sau să obțineți un loc de lucru mai bun. Pentru Dvs., smartphone-ul este un instrument de lucru indispensabil. Ca să vă placă, trebuie să fie comod, să lucreze ideal și să-și merită banii. Credem că veți aprecia modelul Samsung Galaxy S6 Edge. Are primul display din lume cu ambele margini rotunjite, se încarcă de 1.5 ori mai repede decât toate modelele Samsung precedente și are instalată aplicația Smart Manager prin care accesați instant cele mai utile informații despre telefonul Dvs. Îl puteți procura în rate de 650 lunar la Abonament Moldcell 350. Abonamentul de 350 de lei vă oferă un număr nelimitat de minute în rețea și naționale, 300 de minute internaționale și trafic Internet nelimitat, inclusiv opțiunea Internet comun. Mai aveți nevoie de detalii?

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Balanță:

Sunteți un estet prin definiție. Nu suportați kitsch-ul, tot ce arată ieftin și sunteți gata să iertați multe greșeli unui om sau unui obiect frumos. Pe de altă parte, oscilați mereu între păreri contrare fiindcă aveți libertatea internă de a înțelege toate părțile unei dezbateri. În 2016, talentul Dvs. de negociator va fi de mare folos fiindcă este un an favorabil pentru lansarea de noi proiecte sau a unei afaceri proprii. Reușiți să convingeți persoanele necesare să vă ajute și vă urmați visele, căci stelele vă ajută în toate. Iar pentru o comunicare eficientă și plăcută, vă recomandăm smartphone-ul Samsung Galaxy A3 cu un design metalic, inovator și luxos. Veți simți la atingere calitatea premium a corpului neted construit integral de metal, veți face fotografii selfie mai inteligente cu ajutorul vocii sau palmei. Culorile ecranului Super AMOLED sunt mai intense și mai fidele realității ca niciodată, iar funcția ”ecran adaptabil” asigură o reproducere fidelă a peisajelor naturale ce vă inspiră. La Moldcell, puteți procura Galaxy A3 cu doar 5899 de lei sau îl puteți achita în rate de 275 lei lunar, cu Abonament Moldcell 150 și mai sus. De data asta, alegerea e ușoară. Nu veți regreta.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Scorpion:

Chiar și cei mai apatici și rezervați reprezentanți ai acestei zodii vor ceda în fața unul val de energie benefică pe care-l promite anul Maimuței de foc. Vă vor inspira atât de mult idei și proiecte noi, încât veți fi gata să ieșiți din zona Dvs. de confort și să le împărtășiți în exterior. Veți fi mult mai deschiși spre comunicare decât de obicei și vă veți îmbogăți cercul de prieteni. În același timp, rămâneți la fel de prudenți ca de obicei, analizați lucrurile în profunzime și nu acceptați să fiți înșelat. Dacă aveți nevoie de un telefon nou, veți analiza atent modelele disponibile pe piață și vă veți asigura să nu cheltuiți bani pentru calitate mediocră. Îndrăznim să vă propunem modelul Huawei P8 Lite. Procesorul octa-core Kirin 620 vă permite să faceți poze de calitate HDR, codarea și decodarea video în calitate HD. Telefonul are acoperire 4G și o calitate a sunetului care vă va surprinde plăcut. Datorită tehnologiei avansate Huawei, auziți fiecare sunet mai clar, mai acut și în toate detaliile. Moldcell are în stoc acest model, care poate fi procurat cu 5699 de lei la Abonament sau în rate de 260 lei lunar, la Abonament 150 și mai sus. Puteți opta și pentru Abonamentul de 250 de lei, care vă oferă minute nelimitate în rețea, 700 de minute naționale sau internaționale și 10 GB trafic internet lunar.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Săgetător:

Încă din tinerețe, aveți un vis, o misiune, un scop care trebuie împlinit. Aveți o putere mare de concentrare și un optimism nesecat. Vă place să călătoriți, să descoperiți locuri și oameni fascinanți. Experiențele vă formează, dar nu vă pot schimba determinarea de a vă atinge scopul în mod corect. Anul 2016 se anunță a fi foarte promițător pentru Săgetătorii ce nu au găsit încă un partener de viață. Astrele prezic întâlniri romantice surprinzătoare și memorabile și chiar o relație de lungă durată. Și pentru că astăzi multe mari iubiri încep online, pe chat sau rețele de socializare, vă sugerăm să fiți pregătit/ă cu smartphone-ul Samsung Galaxy S6. Cu sistem de operare Android, modelul Galaxy S6 are design elegant din metal și sticlă rezistentă, este super performant, cu procesor, baterie puternică şi cameră de 16 MP. Ecranul de 5.1 inchi vă permite să navigați comod pe net și chiar să citiți volumele preferate direct de pe telefon, iar pozele vor ieși minunat, datorită culorilor intense și fidele realității. Samsung Galaxy S6 este disponibil în rate de 550 lei lunar, la Abonament Moldcell 350. Menționăm că minutele din Abonamentul Moldcell sunt disponibile și în roaming. E suficient să expediați un SMS fără text la numărul 209 gratuit şi transformați 100 minute naţionale în 10 minute Roaming cu doar 19 lei.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Capricorn:

Pe Dvs. vă cheamă prietenii atunci când au cumpărat un dulap de la Ikea și nu-l pot asambla. Pe Dvs. vă sună când vor să-și planifice nunta sau ziua de naștere, sau dacă au nevoie de bani. Sunteți o persoană ordonată, activă, cu gândirea logică foarte bine dezvoltată și cu soluții rezonabile la orice problemă. Țineți foarte mult la familie și prieteni, vă place să trăiți după reguli clare și respectate de toți. Cel mai mult vă deranjează dezordinea și situațiile incerte. Maimuța de Foc vă va ține nervii încordați, dar în același timp vă va oferi oportunități unice de dezvoltare în carieră. Proiectele ambițioase pe care le-ați lăsat deoparte au șansa să devină realitate anume în 2016. Iar smartphone-ul ideal ține pasul cu Dvs., e eficient, logic structurat și de încredere. iPhone 6S e soluția perfectă. Cu funcționalitatea senzorială 3D Touch, organizați mult mai repede și mai eficient toate aplicațiile și setările de care aveți nevoie. Camera iSight de 12 megapixeli surprinde cadre exacte și detaliate. iPhone 6S susține standardul 4G Moldcell, disponibil în peste 30 de orașe din Republica Moldova, și poate fi procurat la un preț unic de 18 999 lei. Modelul este disponibil și în rate de 750 lei lunar la Abonament Moldcell 350.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Vărsător:

Ce veți face Dvs. în primul rând pe o insulă pustie? Veți verifica dacă telefonul are semnal sau dacă puteți prinde cumva o rețea wi-fi. Comunicarea este forța care vă alimentează. Pentru Dvs., e o nevoie vitală să fiți printre oameni, să împărtășiți cunoștințe și emoții. Nu vă conformați regulilor, sunteți inovativ și imprevizibil. Intuiția nu vă înșală niciodată, vă place să experimentați. Atunci când toți din jur renunță să găsească ieșirea dintr-o situație complicată, Dvs. veți salva ziua, ascultând propriul instinct și venind cu soluții neașteptate. În 2016, astrele promit multe evenimente pe plan personal. Veți avea multe oportunități romantice și veți fi gata să cedați în fața tentațiilor, chiar dacă sunteți deja într-o relație stabilă. Rareori ascultați de recomandările altora, dar totuși vă vom ruga să-i prețuiți pe oamenii dragi și fideli. Iar dacă aveți nevoie de un smartphone, încercați Samsung Galaxy Note 5. Are un ecran mai mare (5.7 inchi) care oferă un plus de comoditate pentru rețele sociale și navigare pe net. Susține standardele 3G și 4G, iar bateria puternică vă permite să rămâneți online până la 22 de ore fără reîncărcare. Ca toate modelele Samsung, Galaxy Note 5 operează pe Android, ceea ce vă permite să descărcați gratuit sute de aplicații și jocuri online.

Moldcell oferă smartphone-ul în rate de 750 lei lunar pentru clienții Abonament 350.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Pești:

Sunteți o fire artistică, romantică și generoasă. Vă adaptați ușor într-un nou mediu, dacă acesta vă este favorabil. Găsiți limbă comună cu oameni diferiți și puteți juca multe roluri. E norocos cel care vă are drept prieten, fiindcă știți să ascultați și să dați sfaturi bune. Cu toate acestea, luați decizii din considerente emoționale și nu întotdeauna logice. În 2016, capacitatea Dvs. de a-i ajuta pe cei din jur va fi folosită la maximum. Veți face parte din proiecte mari, care necesită multă implicare și ajutor. Vă sfătuim însă să fiți atenți. Astrele vă previn cu nu întotdeauna oamenii pe care îi veți ajuta vor ști să vă răspundă corespunzător. Vă place arta, în special teatrul și muzica. De aceea, vă sugerăm modelul Samsung Galaxy A7. Noua sa interfață oferă o gamă diversă de teme pe care le puteți aplica, iar noile tonuri de apel, sunete de pornire, la atingere și de notificare create special pentru acest telefon se vor potrivi perfect dispoziției si stilului dvs. În plus, noua funcție „Selfie panoramic” vă permite să creați o fotografie de grup perfectă. Smartphone-ul e disponibil în magazinele Moldcell, la prețul de 9299 de lei sau în rate de 420 lei lunar la Abonament 250 și mai sus.

Alegem smarthone-ul perfect în funcție de zodie

Sperăm să țineți cont de sfaturile noastre și vă dorim  mult optimism în 2016.